Informació i continguts sobre el GRUP AGBAR

Notícies destacades

Descobreix tota la nostra actualitat

Agbar reafirma la seva posició com una companyia transparent i compromesa amb la societat en una trobada participativa

Agbar ha celebrat la Junta General de Grups d’Interès, una innovadora trobada participativa en què l’empresa ha retut comptes amb els seus grups d’interès i ha consolidat l’escolta activa per, conjuntament, adoptar compromisos de futur.

Dia Mundial de l'Aigua 2022

Aquest any, les Nacions Unides posen el focus del Dia Mundial de l’Aigua en el lema “Fer visible allò invisible”, amb l’objectiu de destacar la importància de les aigües subterrànies, un recurs hídric que, encara que no és visible, és fonamental per al planeta i les persones.

Des d’Agbar ens comprometem a preservar totes les fonts d’aigua, incloses les subterrànies, i gestionar-les de manera sostenible, en un context de canvi climàtic.

Dia Mundial del Medi Ambient 2022

Aquest any, les Nacions Unides posen el focus del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra el 5 de juny, en el lema “Una sola Terra”, destacant la necessitat de viure de manera sostenible, en harmonia amb la natura, promovent maneres de viure i hàbits de consum més nets i ecològics.

Amb l’impuls de la digitalització, Agbar aporta solucions innovadores per a accelerar la transició ecològica i contribuir, d’aquesta manera, a protegir el planeta i millorar la qualitat de vida de les persones.

Junta General de Grups d'Interès

El 8 de juny vam celebrar la Junta General de Grups d’Interès 2022, una innovadora trobada participativa en la qual rendim comptes amb els nostres diferents grups d’interès i consolidem l’escolta activa per compartir les principals fites de la nostra activitat  i, conjuntament, adoptar compromisos de futur.

Pots veure el vídeo de l’esdeveniment aquí!

Descàrrega de documents

Posem al teu abast les nostres memòries, guies i altres documents per ampliar la teva informació sobre el Grup Agbar

Informe de desenvolupament sostenible 2021

Avaluació i balanç de les recomanacions 2020

 

 

 

 

Informe d’Informació no Financera SUEZ Spain S.L. 2021

Informe d’Informació no Financera SUEZ Spain S.L. 2020

Informe d’Informació no Financera SUEZ Spain S.L. 2019

Informe d’Informació no Financera SUEZ Spain S.L. 2018