Agbar s’uneix a la Red+D per el seu compromís amb la diversitat i la inclusió

Red Acoge incorpora Agbar, juntament amb altres empreses del grup, a la Red+D per el seu compromís en matèria de diversitat i d’inclusió als entorns laborals.

Avui, en el context del Dia Mundial de la Diversitat Cultural per el Diàleg i el Desenvolupament, s’ha fet entrega de les credencials a Agbar i a les altres empreses part del grup què s’han adherit a la Red aquest any. En total, són 28 empreses del grup les que s’han anat sumant a l’organització des del 2015. Totes elles refermen d’aquesta manera el seu compromís per tal d’avançar cap a la creació d’entorns laborals inclusius amb la diversitat. A l’acte celebrat avui, retransmès per Teams, hi han participat Dulcinea Meijide, directora de Desenvolupament Sostenible i Equitat d’Agbar, i Lucía Maquieira, directora de Red Acoge.

La finalitat de la Red+D, impulsada per Red Acoge, és avançar cap a la generació de polítiques i accions què fomentin entorns laborals inclusius, els quals garanteixin la igualtat d’oportunitats i que siguin un model sostenible de gestió empresarial.

En col·laboració amb la Red, Agbar imparteix formacions a la seva plantilla amb l’objectiu de seguir sensibilitzant sobre els beneficis que la diversitat cultural aporta als entorns laborals i oferir diverses estratègies per a superar els reptes que suposa la gestió de la diversitat per a les organitzacions.