Agbar s’uneix a la Red+D per el seu compromís amb la diversitat i la inclusió

Red Acoge incorpora Agbar, juntament amb altres empreses del grup, a la Red+D per el seu compromís en matèria de diversitat i d’inclusió als entorns laborals.

Avui, en el context del Dia Mundial de la Diversitat Cultural per el Diàleg i el Desenvolupament, s’ha fet entrega de les credencials a Agbar i a les altres empreses part del grup què s’han adherit a la Red aquest any. En total, són 28 empreses del grup les que s’han anat sumant a l’organització des del 2015. Totes elles refermen d’aquesta manera el seu compromís per tal d’avançar cap a la creació d’entorns laborals inclusius amb la diversitat. A l’acte celebrat avui, retransmès per Teams, hi han participat Dulcinea Meijide, directora de Desenvolupament Sostenible i Equitat d’Agbar, i Lucía Maquieira, directora de Red Acoge.

La finalitat de la Red+D, impulsada per Red Acoge, és avançar cap a la generació de polítiques i accions què fomentin entorns laborals inclusius, els quals garanteixin la igualtat d’oportunitats i que siguin un model sostenible de gestió empresarial.

En col·laboració amb la Red, Agbar imparteix formacions a la seva plantilla amb l’objectiu de seguir sensibilitzant sobre els beneficis que la diversitat cultural aporta als entorns laborals i oferir diverses estratègies per a superar els reptes que suposa la gestió de la diversitat per a les organitzacions.

Open Innovation: Programes

Ens acostem a start-ups, centres tecnològics i universitats per conèixer les tecnologies amb què treballen, cocrear amb ells i generar solucions que millorin la qualitat de vida a les ciutats.

DINAPSIS OPEN CHALLENGE
Programa d’innovació oberta que busca connectar emprenedors i start-ups amb els ecosistemes d’innovació vinculats als centres DINAPSIS, incloent-hi administracions públiques, associacions sectorials i empreses. ​

DISTRICTE DIGITAL
Programa de serveis d’innovació per identificar i atraure start-ups amb projectes tecnològics relacionats amb el canvi climàtic i afavorir una transferència eficaç a empreses i administracions.

EUROPEAN INNOVATION COUNCIL                            Agbar celebrarà “Dia Corporatiu” a Barcelona, en el qual es van presentar 19 empreses impulsades per l’àrea de pimes del European Innovation Council (EIC) de la Comissió Europea, i que compartiran la seva visió cap a una economia circular.