Agbar fomenta la integració de persones amb discapacitat a través del seu compromís amb el programa de beques SuperArte de la Fundació Grupo SIFU

Dins del marc de la quarta edició de les Beques SuperArte, impulsades per la Fundació Grupo SIFU, entitat sense ànim de lucre amb l’objectiu d’integració social i laboral de les persones amb discapacitat, Agbar reforça la seva aliança amb l’entitat per a concedir beques a artistes amb discapacitat.

Per a aquesta quarta edició del programa, s’han atorgat un total de quinze beques en l’àmbit de la música i la dansa. Durant l’acte, Felipe Campos, director d’Acció Social d’Agbar, ha lliurat una beca a Aarón Moratón, violinista de deu anys, que li permetrà continuar la seva formació en aquest instrument al Conservatori de Múrcia. A més de les beques per a estudis superiors i les beques per a l’ensenyament, aquest any s’inclou una nova categoria destinada a la innovació tecnològica, per a l’aplicació de projectes tecnològics que permetin el desenvolupament de la música i la dansa a persones amb discapacitat.

Les Beques SuperArt són un projecte d’art inclusiu que busca promoure el desenvolupament artístic de les persones amb diversitat funcional com una via per a la integració i la millora de la seva qualitat de vida, i que els brindi noves oportunitats professionals en aquest àmbit. Les claus del programa són la formació continuada, el desenvolupament del talent i la inclusió.

La col·laboració entre la Fundació Grupo SIFU i Agbar permet reforçar la capacitat i l’abast d’aquestes beques artístiques inclusives, i posa de manifest la voluntat i compromís d’ambdues entitats per a generar aliances i sinergies que impulsin la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i tinguin un efecte transformador en la societat.

Open Innovation: Programes

Ens acostem a start-ups, centres tecnològics i universitats per conèixer les tecnologies amb què treballen, cocrear amb ells i generar solucions que millorin la qualitat de vida a les ciutats.

DINAPSIS OPEN CHALLENGE
Programa d’innovació oberta que busca connectar emprenedors i start-ups amb els ecosistemes d’innovació vinculats als centres DINAPSIS, incloent-hi administracions públiques, associacions sectorials i empreses. ​

DISTRICTE DIGITAL
Programa de serveis d’innovació per identificar i atraure start-ups amb projectes tecnològics relacionats amb el canvi climàtic i afavorir una transferència eficaç a empreses i administracions.

EUROPEAN INNOVATION COUNCIL                            Agbar celebrarà “Dia Corporatiu” a Barcelona, en el qual es van presentar 19 empreses impulsades per l’àrea de pimes del European Innovation Council (EIC) de la Comissió Europea, i que compartiran la seva visió cap a una economia circular.