Agbar col·labora amb la 30a Edició de la Marató de TV3 dedicada enguany a les malalties mentals

Un any més, Agbar serà patrocinador de la Marató de TV3, que anualment celebra la televisió pública catalana per a recaptar fons per a diferents causes socials. Enguany, la temàtica serà la salut mental.

El programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio es farà el diumenge 19 de desembre i estarà dedicat a un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn. Depressió, ansietat, trastorn bipolar, esquizofrènia i altres psicosis, trastorns obsessius compulsius, trastorns del neurodesenvolupament (com el TDAH, el trastorn de l’espectre autista o els de l’aprenentatge), trastorns de la personalitat, de la conducta alimentària o addiccions. Aquests són, només, alguns dels problemes de salut mental que centressin la 30a edició de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Aquest dilluns han signat el conveni de col·laboració Lluís Bernabé, Director Fundació La Marató TV3, i Emili Giralt, Director General d’Agbar a Catalunya i Balears, juntament amb Felipe Campos, Conseller Delegat d’Aigües de Barcelona i Rubén Ruiz, Director General d’Aigües de Barcelona.

Agbar col·laborarà en les diverses seus d’atenció telefònica de Catalunya (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona), lliurant més de 1.000 cantimplores per als voluntaris i instal·lant taulells d’aigües per a emplenar-les, així com ampolles de vidre per als convidats i gots de cartó corporatius, contribuint a fomentar hàbits sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Des del 1992 La Marató de TV3 recapta fons per a sensibilitzar la societat i impulsar la recerca biomèdica sobre les malalties tractades en el programa, i gràcies a la solidaritat de la ciutadania s’han recaptat fins al moment prop de 202 milions d’euros.