Agbar renova el seu acord amb la Federació Catalana de Voluntariat Social per assessorar els seus voluntaris en l’àmbit de la Seguretat i Salut

Aigües de Barcelona, Agbar i la Federació Catalana de Voluntariat Social han signat aquest matí el conveni per impulsar el projecte de voluntariat social “Ajudant els que ajuden”, destinat a donar suport tècnic i formació a persones voluntàries de les entitats adscrites a la Federació en l’àmbit de la Seguretat i la Salut Laboral.

Aquest acord dona continuïtat als dos signats anteriorment, per tal de facilitar que les entitats del Tercer Sector beneficiàries del programa millorin les activitats que duen a terme els seus voluntaris des del punt de vista de la Seguretat i Salut. L’objectiu és també afavorir que les persones voluntàries de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social amb una dedicació notòria puguin acreditar les competències desenvolupades a través del voluntariat, acompanyant-les i assessorant-les en els processos de recerca de feina. La finalitat és millorar-ne l’ocupabilitat i inserció en el món laboral.

Per això, persones voluntàries d’Aigües de Barcelona i del grup Agbar amb formació en Seguretat i Salut Laboral assessoraran els voluntaris de les entitats adscrites a la Federació Catalana de Voluntariat Social en aquesta matèria.

El conveni exemplifica la voluntat de la companyia i del grup Agbar de donar suport a les entitats del Tercer Sector, i seguir transformant el nostre entorn i potenciant l’esperit col·laboratiu per tal de sumar sinergies amb les entitats que ens envolten.

La Federació Catalana de Voluntariat Social és una xarxa d’entitats sense ànim de lucre que treballa pel foment, la promoció i el reconeixement del voluntariat social a Catalunya, i té entre els seus objectius principals que el voluntariat i l’associacionisme, per la seva valuosa aportació a la millora democràtica del país, siguin fomentats i reconeguts com a tals.