Agbar, premiada com TOP Disability Company per les seves bones pràctiques de diversitat i inclusió

Les bones pràctiques dins d’Agbar han estat reconegudes, mitjançant el tercer premi de TOP Disability Diversity Company

Agbar ha estat premiada amb la Certificació TOP Disability Diversity Company, que reconeix les millors pràctiques de les empreses compromeses amb la diversitat i la inclusió. Imma Morón, Responsable de Cultura d’Equitat d’Agbar, ha recollit el premi lliurat per Vicente Marcos, Director General de INTRAMA, atorgat en el FactorW Diversity Summit 2021 celebrat aquest dimecres en el Teatre Goya de Madrid.

Alguna de les iniciatives que s’han dut a terme en Agbar en relació amb la discapacitat han estat: elaborar un manual per a l’adaptació dels edificis a les condicions d’accessibilitat, realitzar tallers per a trencar les barreres de comunicació amb les persones sordes dirigit a personal de les oficines d’atenció al client, definir un decàleg de comunicació inclusiva, entre moltes altres per promoure la inclusió i potenciar la igualtat d’oportunitats.

Els premis INTRAMA són un reconeixement a la labor de les companyies i professionals que empren els seus esforços i energies a generar organitzacions més igualitàries, on les polítiques de diversitat es converteixen en un actiu real de la companyia. Dins d’aquests premis hi ha tres categories: TOP Diversity Company -en la qual ha estat premiada Agbar-, Dona Inspira i Professional Diversity.

A més, Agbar rep la Certificació TOP Diversity Company, com una de les 30 empreses que formen part de l’Informe VariableD’22. Un estudi enfocat a l’anàlisi i millora de l’estratègia de la diversitat i la inclusió que recull les millors pràctiques de les companyies més avançades en la matèria.

Actualització octubre 2023:

L’any 2023 s’ha renovat la Certificació TOP Diversity Company com una de les 50 empreses a Espanya més compromeses amb la diversitat i la inclusió que formen part de l’Informe VariableD’23. La certificació ha estat recollida per Imma Morón, Responsable de Cultura d’Equitat d’Agbar, durant la vuitena edició del Diversity and Inclusion Summit, celebrat el 25 d’octubre al Teatre Goya de Madrid.

Open Innovation: Programes

Ens acostem a start-ups, centres tecnològics i universitats per conèixer les tecnologies amb què treballen, cocrear amb ells i generar solucions que millorin la qualitat de vida a les ciutats.

DINAPSIS OPEN CHALLENGE
Programa d’innovació oberta que busca connectar emprenedors i start-ups amb els ecosistemes d’innovació vinculats als centres DINAPSIS, incloent-hi administracions públiques, associacions sectorials i empreses. ​

DISTRICTE DIGITAL
Programa de serveis d’innovació per identificar i atraure start-ups amb projectes tecnològics relacionats amb el canvi climàtic i afavorir una transferència eficaç a empreses i administracions.

EUROPEAN INNOVATION COUNCIL                            Agbar celebrarà “Dia Corporatiu” a Barcelona, en el qual es van presentar 19 empreses impulsades per l’àrea de pimes del European Innovation Council (EIC) de la Comissió Europea, i que compartiran la seva visió cap a una economia circular.