Agbar participa a la COP26 amb la Comissió d’Economia Circular de la Cambra de Comerç

Federico Ramos, Director d’Agbar a Madrid, també President de la Comissió d’Economia Circular de la Cambra de Comerç, ha participat a les tasques de la Cimera del Clima a Glasgow, la COP26.

El passat dijous, 11 de novembre, el president de la Comissió d’Economia Circular de la Cambra d’Espanya, Federico Ramos de Armas, Director General d’Agbar, va liderar la representació de la Cambra de Comerç d’Espanya a la Cimera del Clima COP26 celebrada a Glasgow, Regne Unit.

Federico Ramos, amb Andrés Pereda, Director de Desenvolupament Corporatiu de la Cambra d’Espanya, ha mantingut reunions amb el Grup Espanyol per al Creixement Verd (GECV), amb qui s’han analitzat les oportunitats d’una economia baixa en carboni per a nombrosos sectors econòmics.

Durant la Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP26), Agbar també va participar a l’acte de presentació de la Guia de Millors Pràctiques per a Plans d’Acció Climàtica Empresarials, elaborada pel Grup Espanyol per al Creixement Verd (GECV), del qual Agbar en forma part activament.

Agbar participa a la presentació de la Guia de Millors Pràctiques per a Plans d’Acció Climàtica Empresarials del Grupo Espanyol de Creixement Verd a la COP26 – AGBAR

La representació de Cambra d’Espanya a la COP26 ha celebrat, a més, una trobada de treball amb la delegació del Govern espanyol, al capdavant de la qual ha estat Teresa Ribera, Vicepresidenta tercera i Ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic.

La Cimera del Clima COP26 de Glasgow, que relleva la COP25 celebrada a Madrid l’any 2019, ha tingut com a missió principal accelerar l’acció climàtica per tal d’assolir els objectius de l’Acord de París i la Convenció Marc de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic.