Agbar, nou membre del Observatorio Español de la Financiación Sostenible – OFISO

Agbar s’ha incorporat a l’Observatorio Español de la Financiación Sostenible – OFISO, per a contribuir al debat sobre les tendències de finançament sostenible conjuntament amb professionals de diversos sectors i àmbits. Així, la companyia dóna un pas més per a seguir incorporant els criteris de sostenibilitat a la seva activitat, també al model de finançament.

D’aquesta manera, el grup Agbar segueix reforçant la seva aposta per el desenvolupament sostenible, eix prioritari de la companyia. En aquest context, Rosa María Ruzafa, directora de Tesoreria i Finances d’Agbar ha afirmat: “Amb la incorporació a OFISO, Agbar disposarà d’una major proximitat als mercats per a continuar incorporant els criteris de sostenibilitat de companyia en el modelo de finançament”.

“La incorporació d’Agbar a OFISO amplia el perímetre de sectors i activitats d’aquest fòrum de debat i informació sobre finançament sostenible, en particular cap a la gestió i finançament de l’aigua, o de la recuperació de residus com elements fonamentals per a un desenvolupament sostenible de l’economia, de las ciutats i de les societats en un futur”, ha comentat per part seva el secretari general de OFISO, Juan Carlos Villanueva.

El Observatorio Español de la Financiación Sostenible – OFISO és un fòrum de trobada, informació i debat sobre el finançament sostenible de companyies, entitats financeres, inversors, administracions públiques, assessors, agències de ràting i certificació, despatxos d’advocats i d’altres agents de la industria financera i una plataforma de visibilitat dels esforços i compromís dels seus Membres amb el finançament sostenible.

Ara, Agbar s’uneix als actuals membres de OFISO: Adif, Axesor, Banco Sabadell, BBVA, BME, Caixabank, Cohispania, Comunidad de Madrid, EY, GFE, Gobierno Vasco, Gobierno de Navarra, Iberdrola, ICO, ING, Mutualidad de la Abogacía, Red Eléctrica y Repsol.