Agbar llança la seva campanya “Canonades Infinites”

Avui, 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua, Agbar inicia la seva nova campanya de comunicació “Canonades Infinites” amb l’objectiu de destacar l’activitat de la companyia, així com els valors que promou: qualitat, innovació, excel·lència, sostenibilitat i solidaritat.

A través de cinc històries reals protagonitzades per col·laboradors de diversos àmbits del grup, la campanya posa en valor el compromís d’Agbar −més enllà de la gestió integral del cicle de l’aigua− i l’impacte positiu que té el treball dels seus professionals en la societat.

A Agbar, el cicle integral de l’aigua s’entén com un cicle social d’aigua, és a dir, que situa les persones al centre −en especial aquelles en situació de vulnerabilitat−, sempre des del diàleg, la cooperació i les aliances público-privades.

Per a descobrir la campanya i els cinc testimonis: aquí

Open Innovation: Programes

Ens acostem a start-ups, centres tecnològics i universitats per conèixer les tecnologies amb què treballen, cocrear amb ells i generar solucions que millorin la qualitat de vida a les ciutats.

DINAPSIS OPEN CHALLENGE
Programa d’innovació oberta que busca connectar emprenedors i start-ups amb els ecosistemes d’innovació vinculats als centres DINAPSIS, incloent-hi administracions públiques, associacions sectorials i empreses. ​

DISTRICTE DIGITAL
Programa de serveis d’innovació per identificar i atraure start-ups amb projectes tecnològics relacionats amb el canvi climàtic i afavorir una transferència eficaç a empreses i administracions.

EUROPEAN INNOVATION COUNCIL                            Agbar celebrarà “Dia Corporatiu” a Barcelona, en el qual es van presentar 19 empreses impulsades per l’àrea de pimes del European Innovation Council (EIC) de la Comissió Europea, i que compartiran la seva visió cap a una economia circular.