Del Ciclo Integral del Agua al

Ciclo social del

El Cicle Social de l'Aigua

Un model tècnic.
Un model
humà

Agbar gestiona el cicle integral de l’aigua: captar-la, tractar-la, portar-la fins on la necessites i després depurar-la per tornar-la a la natura. Però el nostre compromís va més enllà.

A Agbar, entenem el cicle integral de l’aigua com un cicle social de l’aigua: un model basat en la qualitat, la innovació, l’excel·lència, la sostenibilitat i la solidaritat, que —amb l’impuls de les aliances— posa les persones al centre.

infograf-a@3x

QUALITAT

INNOVACIÓ

SOLIDARITAT

SOSTENIBILITAT

EXCEL·LÈNCIA

EL CICLE SOCIAL DE L'AIGUA
EL CICLE SOCIAL DE L'AIGUA

Les canonades infinites

Hi ha unes canonades que no porten aigua. Però connecten persones, idees i projectes.

Aquestes canonades són infinites. I segurament, alguna connecta amb tu.

 

Coneix el nostre
Manifest

Les canonades infinites connecten persones
Aquestes en són només algunes:

PRÒXIMAMENT

Elena i Belén

O com la qualitat ens fa estar més segurs.

Esta es la historia de Belén y Eduard, conectados por las tuberías que no se ven, y que trabajan para que el agua de mayor calidad llegue a los que más la necesitan.

Acció Social
Innovació
Sostenibilitat
Excel·lència

Les nostres canonades són infinites gràcies a
persones com aquestes:

Mònica Rubio

MÒNICA RUBIO

Responsable de Projectes d´Acció Social d´Aigües de Barcelona “Intentem donar a les persones en situació de vulnerabilitat les eines perquè puguin decidir el seu futur”.

Mario Ruiz

MARIO RUIZ

Investigador a Cetaqua “Els incendis forestals són una amenaça creixent, però gràcies a la recerca ja estem més preparats per evitar-los”.

OLIVER HERNÁNDEZ

OLIVER HERNÁNDEZ

Coordinador tècnic de gestió d’aiguamolls al delta de l’Ebre “Molt a prop de casa tenim entorns naturals únics. Per a mi, l’orgull més gran és conservar-los i protegir-los.”

MAR CORDÓN

MAR CORDÓN

Responsable de Depuradores Industrials a Catalunya “El consum més elevat de recursos es produeix a la indústria. Si ajudem les empreses a ser més eficients, tots en sortirem beneficiats.”

BELÉN GALOFRÉ

BELÉN GALOFRÉ

Responsable de l´Àrea de Microbiologia d´Aigües de Barcelona “Cada dia, el meu equip i jo ens encarreguem que l'aigua sigui l'aliment més controlat i segur de tots els que prens.”

Vols saber més d'AGBAR?

T’expliquem qui som, el nostre propòsit i valors, així com la nostra història. Com pots veure, anem molt més enllà de la gestió d’aigua.