Del Ciclo Integral del Agua al

Ciclo social del

El Cicle Social de l'Aigua

Un model tècnic.
Un model
humà

Agbar gestiona el cicle integral de l’aigua: captar-la, tractar-la, portar-la fins on la necessites i després depurar-la per tornar-la a la natura. Però el nostre compromís va més enllà.

A Agbar, entenem el cicle integral de l’aigua com un cicle social de l’aigua: un model basat en la qualitat, la innovació, l’excel·lència, la sostenibilitat i la solidaritat, que —amb l’impuls de les aliances— posa les persones al centre.

QUALITAT

INNOVACIÓ

SOLIDARITAT

SOSTENIBILITAT

EXCEL·LÈNCIA

EL CICLE SOCIAL DE L'AIGUA
EL CICLE SOCIAL DE L'AIGUA

Les canonades infinites

Hi ha unes canonades que no porten aigua. Però connecten persones, idees i projectes.

Aquestes canonades són infinites. I segurament, alguna connecta amb tu.

 

Coneix el nostre
Manifest

Les canonades infinites connecten persones
Aquestes en són només algunes:

PRÒXIMAMENT

Elena i Belén

O com la qualitat ens fa estar més segurs.

Esta es la historia de Belén y Eduard, conectados por las tuberías que no se ven, y que trabajan para que el agua de mayor calidad llegue a los que más la necesitan.

Acció Social
Innovació
Sostenibilitat
Excel·lència

Les nostres canonades són infinites gràcies a
persones com aquestes:

Mònica Rubio

MÒNICA RUBIO

Responsable de Projectes d´Acció Social d´Aigües de Barcelona “Intentem donar a les persones en situació de vulnerabilitat les eines perquè puguin decidir el seu futur”.

Mario Ruiz

MARIO RUIZ

Investigador a Cetaqua “Els incendis forestals són una amenaça creixent, però gràcies a la recerca ja estem més preparats per evitar-los”.

OLIVER HERNÁNDEZ

OLIVER HERNÁNDEZ

Coordinador tècnic de gestió d’aiguamolls al delta de l’Ebre “Molt a prop de casa tenim entorns naturals únics. Per a mi, l’orgull més gran és conservar-los i protegir-los.”

MAR CORDÓN

MAR CORDÓN

Responsable de Depuradores Industrials a Catalunya “El consum més elevat de recursos es produeix a la indústria. Si ajudem les empreses a ser més eficients, tots en sortirem beneficiats.”

BELÉN GALOFRÉ

BELÉN GALOFRÉ

Responsable de l´Àrea de Microbiologia d´Aigües de Barcelona “Cada dia, el meu equip i jo ens encarreguem que l'aigua sigui l'aliment més controlat i segur de tots els que prens.”

Vols saber més d'AGBAR?

T’expliquem qui som, el nostre propòsit i valors, així com la nostra història. Com pots veure, anem molt més enllà de la gestió d’aigua.