Agbar impulsa el Talent & Knowledge Congress

Agbar ha impulsat el Talent & Knowledge Congress, el primer Congrés Internacional de Talent i Gestió del Coneixement celebrat a Esade Creapolis (Sant Cugat del Vallès), que ha tingut lloc el 26 i 27 de novembre, i en el que ha participat Felipe Campos, Conseller Delegat d’Aigües de Barcelona

En aquest context, Felip Campos, Conseller Delegat d’Aigües de Barcelona, part del grup Agbar, ha fet el discurs inaugural de la segona jornada del congrés, i ha destacat: “A Agbar tenim clar que esdeveniments d’aquest tipus, que compten amb talent i referents nacionals i internacionals són claus a l’hora d’impulsar el talent i el coneixement entre les organitzacions”.

Així mateix, ha posat èmfasi en la importància de les aliances: “Tenim la ferma convicció de que sols des del diàleg, l’escolta activa i la cooperació podrem abordar tots els reptes per desenvolupar el talent a les nostres organitzacions”, i ha afirmat que aquests tres elements estaven molt presents en la celebració del congrés.

Aquesta primera edició del Talent & Knowledge Congress s’ha centrat en les últimes tendències en innovació, tecnologia, cultura organitzacional, captació i retenció de talent, valoració d’intangibles i finançament. El congrés partia amb tres objectius principals: en primer lloc, crear un road map per endreçar i organitzar la comunitat que fa possible la gestió i transferència del talent i el coneixement; en segon lloc, desenvolupar un marketplace internacional  per a connectar tota la comunicat que fa possible la gestió i transferència del talent i del coneixement; i, en tercer lloc,  posicionar Barcelona i la seva àrea d’influència com l’epicentre de gestió del coneixement i del talent en l’àmbit internacional.

El Talent & Knowledge Congress, que s’ha pogut seguir presencialment i per streaming, ha comptat amb la participació de representants de diverses administracions i d’empreses a nivell local i internacional. En properes edicions, busca ser l’espai de trobada anual entre les empreses que es volen adaptar als nous temps, prestant especial atenció en el factor humà, canviant estratègies, estructures, incorporant noves eines i modificant processos, però sobretot posant el focus en la participació, col·laboració i molt especialment en les persones.

Open Innovation: Programes

Ens acostem a start-ups, centres tecnològics i universitats per conèixer les tecnologies amb què treballen, cocrear amb ells i generar solucions que millorin la qualitat de vida a les ciutats.

DINAPSIS OPEN CHALLENGE
Programa d’innovació oberta que busca connectar emprenedors i start-ups amb els ecosistemes d’innovació vinculats als centres DINAPSIS, incloent-hi administracions públiques, associacions sectorials i empreses. ​

DISTRICTE DIGITAL
Programa de serveis d’innovació per identificar i atraure start-ups amb projectes tecnològics relacionats amb el canvi climàtic i afavorir una transferència eficaç a empreses i administracions.

EUROPEAN INNOVATION COUNCIL                            Agbar celebrarà “Dia Corporatiu” a Barcelona, en el qual es van presentar 19 empreses impulsades per l’àrea de pimes del European Innovation Council (EIC) de la Comissió Europea, i que compartiran la seva visió cap a una economia circular.