Posa la teva creativitat al servei de l’aigua: inscriu-te ja a la HackatH2On 2017!

Aigües de Barcelona organitza el cap de setmana del 13 i 14 de maig, a l’Àgora Agbar del Museu Agbar de les Aigües, la HackatH2On, un esdeveniment únic, desbordant de creativitat, en el qual 20 equips treballaran per donar resposta a tres reptes relacionats amb l’aigua. Inscriu-t’hi ja aquí!

Aigües de Barcelona et convida a participar el 13 i 14 de maig en un esdeveniment únic en el qual 20 equips conviuran durant un intens cap de setmana de cocreació i diversió amb l’objectiu de donar resposta a tres reptes relacionats amb l’aigua, amb possibilitats infinites. Els tres reptes estan relacionats a millorar l’experiència del client, la promoció del valor social de l’aigua i els nous serveis per a la ciutadania.

Si ets un entusiasta de l’anàlisi de dades i de desenvolupar solucions creatives en equip, si creus que tens talent i ganes de col·laborar, crear i innovar en la relació de la ciutadania amb els serveis de l’aigua, la HackatH2On t’està esperant!

Aigües de Barcelona posarà a la teva disposició dades obertes de la seva activitat diària per intercanviar idees i desenvolupar solucions creatives que innovin en la relació de la ciutadania amb els serveis de l’aigua. Si ets un emprenedor, creatiu, desenvolupador tècnic o de negocis, comunicador, estudiant, professional de petites empreses, centres d’investigació o start-ups, o simplement ets una persona apassionada per les noves tecnologies o el cicle urbà de l’aigua, aquest és el teu esdeveniment.

Posa la teva creativitat al servei de l’aigua i guanya un dels tres premis en joc! Tens temps fins al 21 d’abril per inscriure-t’hi. Pots fer-ho de manera individual o en equips de dues a sis persones.