Craig Easton i Cristina de Middel guanyen la primera edició dels FC Barcelona Photo Awards, impulsats per Agbar

El reconegut fotògraf escocès Craig Easton i l’artista alacantina Cristina de Middel han estat els guanyadors de la primera edició dels FCBarcelona Photo Awards. Agbar i el FC Barcelona van signar a l’abril un acord per impulsar el primer Premi Internacional de Fotografia FCB, que també compta amb la col·laboració de la Fundació Foto Colectania.

Un jurat de prestigi internacional ha valorat la sensibilitat de les obres premiades, les quals aconsegueixen unir el món de l’esport i el de les arts visuals. Easton, amb una imatge que pertany al seu projecte Sixteen, és l’escollit en la modalitat Photo Awards, que està enfocat a les fotografies que expressin els valors positius de l’esport. La modalitat Project Awards està adreçada a un projecte que expressi la contribució de l’esport a la societat actual, com és el cas de Variations on the Podium, de la guanyadora Cristina de Middel.

El conveni entre Agbar i el FC Barcelona s’emmarca en les iniciatives que impulsa la companyia per promoure accions sobre desenvolupament sostenible que, a més d’avançar en la protecció del medi ambient, la vertebració social i el creixement econòmic, abasta activitats culturals. Aquest acord està alineat amb la missió d’Agbar, que recull una aposta en ferm per valors universals com l’activitat física, els hàbits saludables o la importància de l’esperit de superació humana a través de l’esport.

Open Innovation: Programes

Ens acostem a start-ups, centres tecnològics i universitats per conèixer les tecnologies amb què treballen, cocrear amb ells i generar solucions que millorin la qualitat de vida a les ciutats.

DINAPSIS OPEN CHALLENGE
Programa d’innovació oberta que busca connectar emprenedors i start-ups amb els ecosistemes d’innovació vinculats als centres DINAPSIS, incloent-hi administracions públiques, associacions sectorials i empreses. ​

DISTRICTE DIGITAL
Programa de serveis d’innovació per identificar i atraure start-ups amb projectes tecnològics relacionats amb el canvi climàtic i afavorir una transferència eficaç a empreses i administracions.

EUROPEAN INNOVATION COUNCIL                            Agbar celebrarà “Dia Corporatiu” a Barcelona, en el qual es van presentar 19 empreses impulsades per l’àrea de pimes del European Innovation Council (EIC) de la Comissió Europea, i que compartiran la seva visió cap a una economia circular.