Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, facilitarle un acceso más rápido a los mismos y personalizarlos mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
Puede obtener más información en nuestra política de cookies

x

DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

Assumim el compromís de garantir la viabilitat del negoci integrant en els processos de decisió les preocupacions socials, mediambientals, ètiques i laborals, més enllà dels factors estrictament econòmics. Aquesta és la nostra aposta i garantia de perdurabilitat.

Som una organització responsable; ho demostren dia a dia les accions de protecció de l’entorn, l’aposta per les tecnologies avançades i netes, la inversió en R+D+I i el compromís amb les comunitats en les quals opera la companyia, en definitiva, en el diàleg amb els nostres grups d’interès. La sostenibilitat és una tasca comuna de coresponsabilitat i cal mantenir un diàleg obert amb els nostres grups d’interès per poder conèixer les expectatives que tenen i crear valor per a tots ells. La nostra vocació és la de satisfer les expectatives de milions de ciutadans d’arreu del món.

"El desenvolupament sostenible és un component estratègic de la nostra activitat empresarial.” Àngel Simon, President Executiu d’Agbar.

VEURE WEB