Agbar participa en la 6a edició de la Fira de disCapacitat i Ocupació de Barcelona

Agbar ha participado este martes y miércoles en la 6.ª Feria de DisCapacidad y Empleo de Barcelona, un encuentro que permite poner en contacto empleadores y personas con discapacidad que buscan una oportunidad laboral. La finalidad de la jornada, que ha tenido lugar en el Museu Marítim de Barcelona, es facilitar la integración de las personas con diversidad funcional, así como sensibilizar a la sociedad y activar la participación laboral. Asimismo, permite a las empresas disponer de una nueva herramienta de selección de talento.

La integración de los trabajadores con diversidad funcional es un objetivo de la política de las áreas de Recursos Humanos y Equidad de Agbar. La 6.ª edición de la Feria de la DisCapacidad y Empleo está integrada en el programa “Capacitats i Talent per a les Empreses” de FECETC, que cuenta con el apoyo del Ayuntamiento de Barcelona.

Open Innovation: Programes

Ens acostem a start-ups, centres tecnològics i universitats per conèixer les tecnologies amb què treballen, cocrear amb ells i generar solucions que millorin la qualitat de vida a les ciutats.

DINAPSIS OPEN CHALLENGE
Programa d’innovació oberta que busca connectar emprenedors i start-ups amb els ecosistemes d’innovació vinculats als centres DINAPSIS, incloent-hi administracions públiques, associacions sectorials i empreses. ​

DISTRICTE DIGITAL
Programa de serveis d’innovació per identificar i atraure start-ups amb projectes tecnològics relacionats amb el canvi climàtic i afavorir una transferència eficaç a empreses i administracions.

EUROPEAN INNOVATION COUNCIL                            Agbar celebrarà “Dia Corporatiu” a Barcelona, en el qual es van presentar 19 empreses impulsades per l’àrea de pimes del European Innovation Council (EIC) de la Comissió Europea, i que compartiran la seva visió cap a una economia circular.