Agbar i la Creu Roja firmen un acord de col·laboració per promoure accions solidàries i d’assistència

En el marc del seu compromís amb el desenvolupament sostenible, just i solidari, Agbar ha firmat un acord de col·laboració amb la Creu Roja, en un acte celebrat aquest dimarts a la seu central de la Creu Roja.

Mitjançant aquest acord, ambdues entitats tenen l’objectiu d’impulsar diverses accions de solidaritat, a més d’incentivar el benestar social i garantir serveis d’assistència a persones en situació de vulnerabilitat i en risc d’exclusió. D’aquesta manera, l’acord contempla la col·laboració d’Agbar amb la Creu Roja en situacions d’emergència o crisis humanitàries, tant a Espanya com la resta dels països on opera la institució humanitària.

Javier Senent García, president de la Creu Roja, i Àngel Simon, president d’Agbar.

Dita col·laboració inclou el suport a la difusió dels diversos projectes d’ocupació i formació que la Creu Roja ofereix a col·lectius vulnerables, així com altres campanyes de sensibilització i voluntariat.

Durant l’acte, Àngel Simon, president d’Agbar, ha destacat: “Des d’Agbar volem actuar com a agent transformador per produir canvis socials als territoris on estem presents, treballant mà a mà amb les entitats socials locals com la Creu Roja”. “Unint recursos, coneixements i experiència, podem fer cara als grans reptes als quals ens enfrontem d’una manera molt més eficaç, sempre amb les persones al centre”, ha conclòs Àngel Simon.

Un exemple de campanya desenvolupada conjuntament per les dues entitats és el programa ONA, que porta per objectiu reduir la situació de vulnerabilitat de les persones mitjançant eines com la formació, que contribueixen a l’ocupació i a la millora de la qualitat de vida de famílies i canalla.

Amb la signatura d’aquest acord, Agbar continua avançant cap al seu propòsit d’impulsar un nou model de progrés econòmic i social, basat en la sostenibilitat i en la ferma voluntat de no deixar a ningú enrere.