Agbar comparteix les polítiques d’equitat en una jornada a Barcelona Activa

Agbar ha compartit els objectius de l’Àrea d’Equitat, creada recentment, en una jornada organitzada per la Fundació Factor Humà amb la col·laboració de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona i Barcelona Activa.

A la jornada, titulada “Guanyem talent i productivitat a través de l’equitat”, s’ha abordat com poden guanyar competitivitat les organitzacions introduint-hi la perspectiva de gènere. També s’hi han donat a conèixer iniciatives per treballar la igualtat de manera transversal i destacar la importància i la urgència que les dones ocupin la meitat dels llocs de decisió.

La directora d’Equitat d’Agbar, Victòria Eugènia Martínez Fraile, ha destacat durant la seva intervenció el compromís de l’organització en aquesta matèria. La creació de la direcció d’Equitat a Agbar té com a objectiu “coordinar les polítiques d’equitat com a eix primordial en la presa de decisions relatives a les persones i vetllar perquè s’apliquin”. Martínez Fraile va ressaltar que també es busca “potenciar un canvi cultural, real i efectiu” que es promogui des de l’organització, però que impliqui que cadascú, des de l’àmbit personal, es prengui aquest objectiu com a propi.

Els convidats a les ponències van ser, entre altres, Sara Berbel, directora general de Barcelona Activa; Mar Gaya, consultora especialitzada en igualtat de gènere; Gemma Calvet, directora de l’Agència de Transparència de l’AMB; Tomàs Llompart, director de l’Àrea de Desenvolupament de Servei de Suara Cooperativa; Anna Mercadé, directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, i Juliana Vilert, presidenta de la Fundació Factor Humà.

Open Innovation: Programes

Ens acostem a start-ups, centres tecnològics i universitats per conèixer les tecnologies amb què treballen, cocrear amb ells i generar solucions que millorin la qualitat de vida a les ciutats.

DINAPSIS OPEN CHALLENGE
Programa d’innovació oberta que busca connectar emprenedors i start-ups amb els ecosistemes d’innovació vinculats als centres DINAPSIS, incloent-hi administracions públiques, associacions sectorials i empreses. ​

DISTRICTE DIGITAL
Programa de serveis d’innovació per identificar i atraure start-ups amb projectes tecnològics relacionats amb el canvi climàtic i afavorir una transferència eficaç a empreses i administracions.

EUROPEAN INNOVATION COUNCIL                            Agbar celebrarà “Dia Corporatiu” a Barcelona, en el qual es van presentar 19 empreses impulsades per l’àrea de pimes del European Innovation Council (EIC) de la Comissió Europea, i que compartiran la seva visió cap a una economia circular.