Agbar fixa de nou la seva seu social a Catalunya

El Consell d’Administració d’SGAB, matriu del grup Agbar, ha decidit fixar de nou la seva seu social a Barcelona.

El 7 d’octubre de 2017, Agbar va decidir traslladar el seu domicili social a Madrid, una mesura que llavors ja es va anunciar que era de caràcter temporal amb l’objectiu de preservar la seguretat jurídica dels inversionistes i la protecció dels interessos dels seus treballadors, clients i proveïdors.

L’estabilitat econòmica ha propiciat que el Consell d’Administració d’Agbar hagi decidit adoptar aquesta mesura.

Agbar és accionista de diverses operadores del cicle integral de l’aigua a Catalunya que durant aquest període han mantingut la seva seu social a Catalunya.

El canvi de domicili social no ha tingut cap afectació en el servei que oferim als nostres clients ni ha afectat a les inversions planificades, que s’han executat en els terminis previstos, reafirmant així el compromís que el grup manté històricament amb cada un dels nostres usuaris.

Open Innovation: Programes

Ens acostem a start-ups, centres tecnològics i universitats per conèixer les tecnologies amb què treballen, cocrear amb ells i generar solucions que millorin la qualitat de vida a les ciutats.

DINAPSIS OPEN CHALLENGE
Programa d’innovació oberta que busca connectar emprenedors i start-ups amb els ecosistemes d’innovació vinculats als centres DINAPSIS, incloent-hi administracions públiques, associacions sectorials i empreses. ​

DISTRICTE DIGITAL
Programa de serveis d’innovació per identificar i atraure start-ups amb projectes tecnològics relacionats amb el canvi climàtic i afavorir una transferència eficaç a empreses i administracions.

EUROPEAN INNOVATION COUNCIL                            Agbar celebrarà “Dia Corporatiu” a Barcelona, en el qual es van presentar 19 empreses impulsades per l’àrea de pimes del European Innovation Council (EIC) de la Comissió Europea, i que compartiran la seva visió cap a una economia circular.