Agbar impulsa la 70a edició del Trofeu Conde de Godó, reforçant la sostenibilitat del torneig

Agbar, part del grup Veolia, participarà en el Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Conde de Godó, la 70ª edició del qual se celebrarà a Barcelona del 15 al 23 d’abril de 2023, com a referent en la gestió sostenible d’un esdeveniment esportiu, impulsant actuacions de reducció de la petjada de carboni i hídrica en el torneig.

En el marc de l’acord de col·laboració s’impulsaran línies d’actuació i solucions que contribueixin a aconseguir la neutralitat de les emissions i la sostenibilitat del torneig. En aquest context, Agbar ajudarà a calcular la petjada de carboni i hídrica de l’esdeveniment, mitjançant la implementació d’un pla d’acció que inclogui eixos com la sensibilització ciutadana, la mobilitat sostenible, l’eficiència energètica o la gestió circular dels residus, entre altres.

D’altra banda, Agbar, com a patrocinador d’aquesta 70ª edició, comptarà amb la presència de marca en pista i participarà en activitats dirigides als assistents, com un taller sobre acció climàtica.

El Barcelona Open Banc de Sabadell és un dels grans esdeveniments esportius de la Ciutat Comtal, amb un gran impacte per a la ciutat tant a nivell local com global. La sostenibilitat és, transversalment, un element central, reforçat en la present edició per la col·laboració amb Agbar, amb fort arrelament a Catalunya com a grup mediambiental de referència i operadora del servei de l’aigua a Barcelona.