Agbar impulsa la 70a edició del Trofeu Conde de Godó, reforçant la sostenibilitat del torneig

Agbar, part del grup Veolia, participarà en el Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Conde de Godó, la 70ª edició del qual se celebrarà a Barcelona del 15 al 23 d’abril de 2023, com a referent en la gestió sostenible d’un esdeveniment esportiu, impulsant actuacions de reducció de la petjada de carboni i hídrica en el torneig.

En el marc de l’acord de col·laboració s’impulsaran línies d’actuació i solucions que contribueixin a aconseguir la neutralitat de les emissions i la sostenibilitat del torneig. En aquest context, Agbar ajudarà a calcular la petjada de carboni i hídrica de l’esdeveniment, mitjançant la implementació d’un pla d’acció que inclogui eixos com la sensibilització ciutadana, la mobilitat sostenible, l’eficiència energètica o la gestió circular dels residus, entre altres.

D’altra banda, Agbar, com a patrocinador d’aquesta 70ª edició, comptarà amb la presència de marca en pista i participarà en activitats dirigides als assistents, com un taller sobre acció climàtica.

El Barcelona Open Banc de Sabadell és un dels grans esdeveniments esportius de la Ciutat Comtal, amb un gran impacte per a la ciutat tant a nivell local com global. La sostenibilitat és, transversalment, un element central, reforçat en la present edició per la col·laboració amb Agbar, amb fort arrelament a Catalunya com a grup mediambiental de referència i operadora del servei de l’aigua a Barcelona.

Open Innovation: Programes

Ens acostem a start-ups, centres tecnològics i universitats per conèixer les tecnologies amb què treballen, cocrear amb ells i generar solucions que millorin la qualitat de vida a les ciutats.

DINAPSIS OPEN CHALLENGE
Programa d’innovació oberta que busca connectar emprenedors i start-ups amb els ecosistemes d’innovació vinculats als centres DINAPSIS, incloent-hi administracions públiques, associacions sectorials i empreses. ​

DISTRICTE DIGITAL
Programa de serveis d’innovació per identificar i atraure start-ups amb projectes tecnològics relacionats amb el canvi climàtic i afavorir una transferència eficaç a empreses i administracions.

EUROPEAN INNOVATION COUNCIL                            Agbar celebrarà “Dia Corporatiu” a Barcelona, en el qual es van presentar 19 empreses impulsades per l’àrea de pimes del European Innovation Council (EIC) de la Comissió Europea, i que compartiran la seva visió cap a una economia circular.