Preparem les persones per a un futur SOSTENIBLE

Amb el nostre coneixement i la nostra essència

En un context d’emergència climàtica, comptar amb el talent més preparat implica estar en disposició d’afrontar els desafiaments millor que ningú.

Atraiem i desenvolupem els millors professionals, promovem la seva mobilitat i impulsem l’aprenentatge continuat dels nostres equips.

+ 0
profesionals
+ 0
hores de formació anuals
+ 0
programas de talento

Professionals al servei de l’aigua, el medi ambient i les persones

El que uneix els empleats d’Agbar és treballar amb passió i excel·lència per contribuir en el nostre dia a dia a protegir el medi ambient i garantir l’accés a l’aigua, amb l’objectiu de construir, entre tots, un present verd i inclusiu.

Com a especialistes en la gestió de solucions intel·ligents i sostenibles, apostem per abordar els reptes amb creativitat i talent, basant-nos en la nostra extensa xarxa d’experts i professionals, per aprofitar sempre el coneixement compartit.

Garantia de competència operacional

Tenim una visió integral de l’aprenentatge i el desenvolupament dels diferents perfils clau de la nostra activitat, per disposar dels perfils sèniors experts que determinen la competitivitat i la diferenciació del nostre Grup.

  • Som el referent indiscutible de l’FP dual en el sector de l’aigua, com a via d’accés dels nous professionals.
  • Promovem l’acreditació de competències professionals.
  • Oferim programes tècnics d’especialització per a tots els processos clau del cicle urbà de l’aigua.
  • Dissenyem itineraris de desenvolupament mitjançant immersions professionals en infraestructures de referència.
+ 0
alumnos FP Dual
+ 0
institutos en colaboración
+ 0
proceso de Acreditaciones competenciales
Xarxes de coneixement
Fomentar la interacción y la comunicación entre los empleados
Promover la cooperación y la colaboración
Ayudar a identificar expertos y ampliar la red de contactos

El codi obert i les innovacions tecnológiques faciliten l’intercanvi en l’era de l’economia del coneixement compartit. La nostra responsabilitat és posar la transparència i la col·laboració al centre de les nostres activitats.

Agbar disposa d’una àmplia comunitat d’experts a tot Espanya i a Iberoamèrica, que faciliten i impulsen la innovació i l’excel·lència de l’operativa diària.

A més, mitjançant programes formatius, els nostres experts col·laboren en el desenvolupament dels joves professionals del Grup. D’aquesta manera, i fomentant la participació en altres projectes transversals, compartim una visió més àmplia de les diferents accions que es duguin a terme.

Una de les mesures estratègiques ha estat la creació dels entorns de col·laboració per generar valor a partir del coneixement dels empleats. Aquests entorns són comunitats de treball en línia constituïdes per grups de professionals multidisciplinaris que interactuen i es comuniquen entre si, promouen la cooperació i la col·laboració entre empleats, ajuden a identificar experts i amplien la xarxa de contactes.

Formar part d’Agbar

A Agbar entenem la col·laboració i el treball en equip com a aspectes fonamentals de la nostra cultura de treball.

Fomentem la diversitat i el respecte, desenvolupant iniciatives en continu a la recerca de l’equitat i tenint com a compromisos clau l’increment de dones en llocs de lideratge i l’increment de les persones amb discapacitat a la companyia.

La nostra activitat implica salut i, per això, promovem tant la seguretat en el treball com els hàbits saludables per al benestar físic i emocional.

Impulsem noves maneres de treballar orientades a l’smartworking, posant les persones al centre de les decisions i fent de la tecnologia la nostra gran aliada.

Créixer a Agbar

Agbar té el compromís d’impulsar el talent dels seus empleats i empleades facilitant l’accés a l’aprenentatge continuat, promovent la mobilitat interna com a palanca de desenvolupament professional i acompanyant les persones en les diferents etapes de la seva carrera. Comptar amb un equip humà compromès, preparat i divers és fonamental per afrontar amb èxit els reptes de la companyia.

Projectes transversals

Participar en iniciatives d’alt impacte, ampliant la visió i el coneixement de l’organització, consolidant noves habilitats i competències i compartint experiències professionals entre diferents equips.

Desenvolupament competencial

Acompanyar els nostres professionals en l’adquisició de les habilitats clau per abordar amb èxit els reptes actuals i futurs de l’organització, posant el focus especialment en les competències digitals, el lideratge i l’apoderament.

Aprenentatge continuat
Oferim als nostres empleats l’oportunitat de desenvolupar les seves habilitats i coneixements mitjançant programes de desenvolupament i plataformes obertes d’aprenentatge.
Master in Water Management
El nostre màster intern, nascut de la cooperació entre la Universitat Politècnica de Catalunya i la nostra xarxa d’experts, impulsa el creixement del nostre talent intern combinant formació en aigua i medi ambient amb habilitats de gestió.
Bootcamp Impulsa

Quaranta dones participen en un programa orientat al lideratge femení per impulsar el desenvolupament de la seva carrera, amb la mentoria de membres de la direcció.

Programas Técnicos de Especialización

Quaranta dones participen en un programa orientat al lideratge femení per impulsar el desenvolupament de la seva carrera, amb la mentoria de membres de la direcció.

Graduate Program

Vols fer servir el teu talent únic per contribuir a la preservació de l’entorn? El nostre Graduate Program (programa de júniors) se centra a incorporar el millor talent jove en les diferents àrees estratègiques de la companyia per maximitzar aquest potencial mitjançant acompanyament, experiència en diferents projectes i programes de formació.

Onboarding

Pla d’acollida de les noves incorporacions per integrar totes les persones en la nostra organització.

Escuela del Agua

La Escuela del Agua es nuestra institución para compartir y transferir conocimiento en materia de agua y medioambiente. Su actividad se dirige tanto a la formación para empresas, administraciones y profesionales del mundo del agua como a la ciudadanía en general mediante campañas de sensibilización. Referentes en learnability, aprendizaje continuo y diseño de cursos que permiten tanto el upskilling para la mejora competencial relacionada con las necesidades actuales, como el reskilling orientado a la adquisición de las competencias necesarias para la transición verde.
+ 0
países
+ 0
participantes
+ 0
horas de formación

IMPULSA TU CARRERA

Formación                   abierta 

Programas orientados al desarrollo de competencias directivas para la toma de decisiones estratégicas en el ámbito de los negocios sostenibles y al conocimiento de las tecnologías y gestión del agua.

Formación           corporativa

Programas de formación técnica a medida para organismos y empresas del sector del agua.                                                                                                                                                                                                              

Educación y sensibilización

Desarrollo de programas educativos y de sensibilización para todos los públicos.