L’equip d’Aquateaming d’Agbar recapta fons per a entregar material humanitari essencial a Ucraïna en col·laboració amb Save The Children

El món s’ha tornat a commocionar amb un nou conflicte bèl·lic a Ucraïna que està afectant a milions de persones. Moltes ONG s’han mobilitzat per a donar suport i proveir ajut humanitària de primera necessitat, com aliments, aigua i roba, i assistència sanitària, entre d’altres línies d’actuació.

Des d’Aquateaming d’Agbar, la plataforma online a través de la qual empleats/des de la companyia a Espanya realitzen voluntàriament donacions per al finançament de projectes solidaris, han volgut contribuir de la mà de Save

The Children, a l’entrega d’ajuda humanitària essencial als nens i nenes ucraïnesos, així com a les seves famílies.
L’objectiu d’aquesta recaptació és donar suport l’accés infantil a l’educació, atenció psicosocial, distribució de kits d’hivern i d’higiene i entrega de diners en efectiu a les famílies per a que puguin satisfer les seves necessitats bàsiques (aliments, lloguer i medicaments) o per a que puguin invertir en la creació de nous negocis.

En total, han aconseguit recaptar prop de 800€. Un petit gest que, amb molts altres, pot canviar la vida de molts nens i nenes que s’han vist atrapats en el conflicte.

El conseller delegat de Save The Children Espanya, Andrés Conde, que es troba a la frontera entre Ucraïna i Romania, ha transmès un missatge d’agraïment en el qual explica quina és la situació allà: