Aigües de Barcelona rep el premi de la Cambra de Comerç de Barcelona a 150 anys de trajectòria

Aigües de Barcelona va rebre ahir la placa distintiva de la Cambra de Comerç de Barcelona a 150 anys de trajectòria empresarial, en el Dia de la Cambra 2017. A l’acte, també van rebre distincions 116 empreses més pels seus diferents recorreguts històrics: 150, 125, 100, 75 i 50 anys.

El conseller delegat d’Aigües de Barcelona, Albert Martínez Lacambra, com a portaveu de totes les empreses guardonades, va agrair a la Cambra de Comerç el reconeixement global i va lloar la trajectòria de totes les organitzacions premiades.

“Som moltes les empreses —grans, mitjanes i petites— a Catalunya que necessitem recuperar un marc d’estabilitat, un marc en què tots —les administracions, els polítics, els empresaris i la majoria de la societat— ens sentim còmodes per poder avançar com ho hem fet fins ara, sent un exemple internacional d’emprenedoria i riquesa”, va dir Albert Martínez Lacambra.

El conseller delegat d’Aigües de Barcelona també va destacar que “la catalana sempre ha estat una societat cohesionada, sempre ha fet honor a la cultura del diàleg, de l’emprenedoria, de sumar i no de restar, de la col·laboració publicoprivada que tants èxits ens ha donat”. “Hem estat durant molts segles motor de progrés i seria un gran error dilapidar aquesta herència per a les generacions futures”, va indicar. “I és en aquest sentit que es va expressar el president executiu d’Agbar, Àngel Simon, la setmana passada en un article d’El Periódico i que va tenir el suport de molts dels que esteu aquí”.

El tancament de l’acte va anar a càrrec del vicepresident del govern i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Oriol Junqueras.

Open Innovation: Programes

Ens acostem a start-ups, centres tecnològics i universitats per conèixer les tecnologies amb què treballen, cocrear amb ells i generar solucions que millorin la qualitat de vida a les ciutats.

DINAPSIS OPEN CHALLENGE
Programa d’innovació oberta que busca connectar emprenedors i start-ups amb els ecosistemes d’innovació vinculats als centres DINAPSIS, incloent-hi administracions públiques, associacions sectorials i empreses. ​

DISTRICTE DIGITAL
Programa de serveis d’innovació per identificar i atraure start-ups amb projectes tecnològics relacionats amb el canvi climàtic i afavorir una transferència eficaç a empreses i administracions.

EUROPEAN INNOVATION COUNCIL                            Agbar celebrarà “Dia Corporatiu” a Barcelona, en el qual es van presentar 19 empreses impulsades per l’àrea de pimes del European Innovation Council (EIC) de la Comissió Europea, i que compartiran la seva visió cap a una economia circular.