Agbar renova el conveni amb l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona

Agbar ha renovat el conveni amb l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona (ODEE). Aquest acord és fruit del compromís per donar visibilitat al talent que la dona aporta al món empresarial i al desenvolupament d’una societat equilibrada des d’un punt de vista social, econòmic i mediambiental.

A través d’aquesta aliança, Agbar es proposa continuar col•laborant en el desenvolupament d’activitats que porta a terme la cambra a través de l’ODEE, posant en valor la dona professional i emprenedora en l’àmbit empresarial.

A l’acte de firma del conveni, hi van estar presents Xavier Carbonell, director gerent de la Cambra de Comerç de Barcelona; Anna Mercadé, directora de l’ODEE, i Dulcinea Meijide, directora de Desenvolupament Sostenible i Equitat d’Agbar.

Open Innovation: Programes

Ens acostem a start-ups, centres tecnològics i universitats per conèixer les tecnologies amb què treballen, cocrear amb ells i generar solucions que millorin la qualitat de vida a les ciutats.

DINAPSIS OPEN CHALLENGE
Programa d’innovació oberta que busca connectar emprenedors i start-ups amb els ecosistemes d’innovació vinculats als centres DINAPSIS, incloent-hi administracions públiques, associacions sectorials i empreses. ​

DISTRICTE DIGITAL
Programa de serveis d’innovació per identificar i atraure start-ups amb projectes tecnològics relacionats amb el canvi climàtic i afavorir una transferència eficaç a empreses i administracions.

EUROPEAN INNOVATION COUNCIL                            Agbar celebrarà “Dia Corporatiu” a Barcelona, en el qual es van presentar 19 empreses impulsades per l’àrea de pimes del European Innovation Council (EIC) de la Comissió Europea, i que compartiran la seva visió cap a una economia circular.