Agbar dona impuls als valors universals de la cultura i l’esport

El Museu Agbar de les Aigües acull l’exposició de les obres finalistes i guanyadores de la primera edició dels FCBarcelona Photo Awards, impulsada per Agbar, que van guanyar Craig Easton i Cristina de Miguel. En l’acte de l’entrega de premis, el president executiu d’Agbar, Àngel Simon, ha explicat que “Aigües de Barcelona, al llarg dels seus 150 anys, ha tingut un compromís amb la societat que va més enllà de la nostra feina. En aquest cas, és un compromís amb els valors universals de la cultura i l’esport que ens ha portat a aquesta sintonia amb el FC Barcelona, amb qui a més compartim algunes coses. Tots dos hem dut el nom de Barcelona al voltant del món com a referents en la nostra feina”.

L’escocès Craig Easton va guanyar en la modalitat “Photo Award” amb una fotografia que té com a protagonista un jove iranià de 16 anys que viu a Liverpool i la petició d’asil del qual encara està en tràmit. El noi explica la seva història amb una carta al costat del seu retrat.

L’alacantina Cristina de Miguel va guanyar en la modalitat “Project Award” amb un projecte que explora la idea, la forma, les connotacions i la història de l’objecte pòdium, per reflexionar sobre la paradoxa dels esports, en què l’equilibri entre l’autosuperació i la competició professional és fonamental.

L’exposició fotogràfica estarà oberta al públic al Museu Agbar de les Aigües des del 21 de juny fins al 20 de juliol.

Open Innovation: Programes

Ens acostem a start-ups, centres tecnològics i universitats per conèixer les tecnologies amb què treballen, cocrear amb ells i generar solucions que millorin la qualitat de vida a les ciutats.

DINAPSIS OPEN CHALLENGE
Programa d’innovació oberta que busca connectar emprenedors i start-ups amb els ecosistemes d’innovació vinculats als centres DINAPSIS, incloent-hi administracions públiques, associacions sectorials i empreses. ​

DISTRICTE DIGITAL
Programa de serveis d’innovació per identificar i atraure start-ups amb projectes tecnològics relacionats amb el canvi climàtic i afavorir una transferència eficaç a empreses i administracions.

EUROPEAN INNOVATION COUNCIL                            Agbar celebrarà “Dia Corporatiu” a Barcelona, en el qual es van presentar 19 empreses impulsades per l’àrea de pimes del European Innovation Council (EIC) de la Comissió Europea, i que compartiran la seva visió cap a una economia circular.