Agbar condemna l’atemptat a Barcelona i trasllada el seu suport als familiars de les víctimes i ferits

Davant dels fets luctuosos ocorreguts en la tarda d’avui a Barcelona, Agbar, i tots els que formem part de la companyia, volem expressar els nostre condol als familiars de les víctimes de l’atemptat i traslladar el suport a totes les persones ferides a qui desitgem una ràpida i satisfactòria recuperació.

Així mateix, condemnen aquest horrible atemptat que ha afectat el cor de la nostra ciutat i refermem la nostra repulsa a qualsevol mena d’activitat violenta.

En aquests moments de consternació, Agbar es posa al costat de totes les administracions i agraeix la tasca que estan prestant els cossos i forces de seguretat i els serveis sanitaris i d’emergència.

Open Innovation: Programes

Ens acostem a start-ups, centres tecnològics i universitats per conèixer les tecnologies amb què treballen, cocrear amb ells i generar solucions que millorin la qualitat de vida a les ciutats.

DINAPSIS OPEN CHALLENGE
Programa d’innovació oberta que busca connectar emprenedors i start-ups amb els ecosistemes d’innovació vinculats als centres DINAPSIS, incloent-hi administracions públiques, associacions sectorials i empreses. ​

DISTRICTE DIGITAL
Programa de serveis d’innovació per identificar i atraure start-ups amb projectes tecnològics relacionats amb el canvi climàtic i afavorir una transferència eficaç a empreses i administracions.

EUROPEAN INNOVATION COUNCIL                            Agbar celebrarà “Dia Corporatiu” a Barcelona, en el qual es van presentar 19 empreses impulsades per l’àrea de pimes del European Innovation Council (EIC) de la Comissió Europea, i que compartiran la seva visió cap a una economia circular.