Minut de silenci pels atemptats de Barcelona i Cambrils

Agbar s’ha unit avui, a les 12 del migdia, al minut de silenci organitzat amb motiu dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

Una àmplia representació dels empleats de l’empresa s’ha congregat a l’entrada de la seu corporativa a Espanya, la Ciutat de l’Aigua, i en altres centres de la companyia, per expressar el seu suport i solidaritat als familiars de les víctimes i els ferits.

Open Innovation: Programes

Ens acostem a start-ups, centres tecnològics i universitats per conèixer les tecnologies amb què treballen, cocrear amb ells i generar solucions que millorin la qualitat de vida a les ciutats.

DINAPSIS OPEN CHALLENGE
Programa d’innovació oberta que busca connectar emprenedors i start-ups amb els ecosistemes d’innovació vinculats als centres DINAPSIS, incloent-hi administracions públiques, associacions sectorials i empreses. ​

DISTRICTE DIGITAL
Programa de serveis d’innovació per identificar i atraure start-ups amb projectes tecnològics relacionats amb el canvi climàtic i afavorir una transferència eficaç a empreses i administracions.

EUROPEAN INNOVATION COUNCIL                            Agbar celebrarà “Dia Corporatiu” a Barcelona, en el qual es van presentar 19 empreses impulsades per l’àrea de pimes del European Innovation Council (EIC) de la Comissió Europea, i que compartiran la seva visió cap a una economia circular.