Agbar renova el seu compromís en els Premis Talent Cambra 2021

La companyia serà també impulsora fundacional del primer “Talent & Knowledge Congress”

Agbar ha renovat l’acord per seguir patrocinant els “Premis Talent Cambra”, promoguts per la Fundació “Impulsa Talentum XXI” i la Cambra de Comerç de Barcelona. L’acord permet consolidar l’aposta per la recerca, acompanyament, divulgació i atracció del talent a Catalunya. Els Premis Talent Cambra, que anualment reconeixen els millors projectes i idees en el marc d’una trentena d’àrees diverses, assoleixen la seva setena edició enguany.

Els Premis Talent Cambra són l’aparador anual de l’emprenedoria, la innovació i la creativitat, aplicada a sectors que van des de la salut a la intel·ligència artificial, o de les arts plàstiques fins a la sostenibilitat, passant per àmbits tan diversos com l’empresa, el turisme, la logística, el transport o diferents camps de les tecnologies. L‘esdeveniment televisiu a través dels canals de la Corporació Catalana de Televisió és una cita ineludible anual per conèixer les millors i més innovadores propostes en cada camp.

Una de les novetats d’enguany, i en la que Agbar també col·labora, és el “Knowledge and Talent Congress 2021” que neix a partir dels premis. És el primer congrés internacional sobre gestió del coneixement, amb tres grans eixos de treball:

– Talent i cultura organitzativa
– Tecnologia i innovació
– Capital intel·lectual i intangible

El congrés tindrà lloc al Vallès i cada any anirà actualitzant les ponències i continguts dels diferents temes tractats. Entre cada edició es faran jornades als anomenats “punts de talent” de tot el territori, amb la idea d’aprofitar els avenços del Congrés, democratitzar i donar capil·laritat a tot aquest coneixement. Es vol crear una comunitat de gent que desenvolupi i ajudi a aplicar aquestes eines, tècniques, tecnologies per a l’univers d’empreses que requereixen aquests serveis, esdevenint el seu fòrum, mercat i espai de trobada.

Open Innovation: Programes

Ens acostem a start-ups, centres tecnològics i universitats per conèixer les tecnologies amb què treballen, cocrear amb ells i generar solucions que millorin la qualitat de vida a les ciutats.

DINAPSIS OPEN CHALLENGE
Programa d’innovació oberta que busca connectar emprenedors i start-ups amb els ecosistemes d’innovació vinculats als centres DINAPSIS, incloent-hi administracions públiques, associacions sectorials i empreses. ​

DISTRICTE DIGITAL
Programa de serveis d’innovació per identificar i atraure start-ups amb projectes tecnològics relacionats amb el canvi climàtic i afavorir una transferència eficaç a empreses i administracions.

EUROPEAN INNOVATION COUNCIL                            Agbar celebrarà “Dia Corporatiu” a Barcelona, en el qual es van presentar 19 empreses impulsades per l’àrea de pimes del European Innovation Council (EIC) de la Comissió Europea, i que compartiran la seva visió cap a una economia circular.