Àngel Simon participa en la primera reunió de la Comissió Agenda 2030 impulsada per Foment del Treball

El president d’Agbar, Àngel Simon, ha participat en la primera reunió de la Comissió Agenda 2030, constituïda recentment per Foment del Treball. La comissió, que presideix Marta Angerri, té com a finalitat pensar, dissenyar, actuar i participar en el pla d’acció mundial a favor de les persones, el planeta i la prosperitat, basat en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) marcats per l’ONU.

Foment té com a objectiu, a través de la Comissió Agenda 2030, detectar de primera mà les oportunitats empresarials vinculades als Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides. La complexitat dels reptes que afronten les empreses i el món avui en dia fa essencial gestionar variables diverses per garantir la sostenibilitat empresarial. Foment destaca la importància que empresaris i gestors empresarials prenguin en consideració factors econòmics, socials i mediambientals per assegurar la sostenibilitat empresarial i donar resposta a les demandes d’una societat més informada i coordinada.

La Comissió Agenda 2030 de Foment es marca un pla de treball que inclou la difusió de la importància dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible al si de les empreses i l’elaboració d’un pla de formació per a aquelles que el puguin anar adaptant als seus models de negoci.

En la primera reunió de la Comissió Agenda 2030, també hi han participat Cristina Gallach, l’alta comissionada per a l’Agenda 2030 del Govern d’Espanya, i Josep Sánchez Llibre, president de Foment.