Agbar firma un conveni de col·laboració amb l’Observatori Dona, Empresa i Economia

Agbar ha signat un conveni de col·laboració amb l’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE) de la Cambra de Comerç de Barcelona. El propòsit és col·laborar en el desenvolupament de les activitats que duu a terme la Cambra a través de l’ODEE, fòrum de reflexió i estudi que té l’objectiu de posar en valor les dones professionals, emprenedores i empresàries en el món econòmic actual.

Es tracta d’una iniciativa de la Direcció d’Equitat d’Agbar, que té com una de les seves línies d’actuació prioritàries fomentar la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en la selecció, la formació, la retribució i el desenvolupament de carreres professionals. Aquest compromís s’ha fixat en un dels objectius del REwater Global Plan (2017-2021), que és incrementar un 50% el nombre de dones en llocs de lideratge i aconseguir un 33% de dones en aquestes posicions.

A la signatura, que va tenir lloc el dia 1 de desembre, van assistir Xavier Carbonell, director gerent de la Cambra de Comerç de Barcelona; Anna Mercadé, directora de l’ODEE, i Victoria-Eugènia Martínez Fraile, directora d’Equitat d’Agbar.

Open Innovation: Programes

Ens acostem a start-ups, centres tecnològics i universitats per conèixer les tecnologies amb què treballen, cocrear amb ells i generar solucions que millorin la qualitat de vida a les ciutats.

DINAPSIS OPEN CHALLENGE
Programa d’innovació oberta que busca connectar emprenedors i start-ups amb els ecosistemes d’innovació vinculats als centres DINAPSIS, incloent-hi administracions públiques, associacions sectorials i empreses. ​

DISTRICTE DIGITAL
Programa de serveis d’innovació per identificar i atraure start-ups amb projectes tecnològics relacionats amb el canvi climàtic i afavorir una transferència eficaç a empreses i administracions.

EUROPEAN INNOVATION COUNCIL                            Agbar celebrarà “Dia Corporatiu” a Barcelona, en el qual es van presentar 19 empreses impulsades per l’àrea de pimes del European Innovation Council (EIC) de la Comissió Europea, i que compartiran la seva visió cap a una economia circular.