La CCMA i Agbar signen un conveni per promoure la sostenibilitat a les seves instal·lacions

Amb l’objectiu de reduir residus, s’han distribuït 7.000 ampolles de vidre i 6.000 gots reciclables per al personal de la CCMA, les persones col·laboradores i el públic dels diferents programes de TV3 i Catalunya Ràdio.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Agbar han signat un conveni de col·laboració que té com a objectiu implantar accions que fomentin la sostenibilitat a les diferents instal·lacions de la CCMA, tant a Sant Joan Despí com a l’avinguda Diagonal de Barcelona. Gràcies a aquest acord, es distribuiran 2.400 ampolles de vidre destinades a l’ús per part dels treballadors i treballadores, i també 4.000 ampolles de vidre i 6.000 gots reciclables a l’any per al personal, el públic i les persones col·laboradores dels diferents programes de TV3 i Catalunya Ràdio.

El conveni s’emmarca en el compromís de totes dues entitats amb la sostenibilitat i en la tasca que duen a terme per tal de minimitzar l’impacte que la seva activitat genera sobre el medi ambient. D’aquesta manera, es fomenten pràctiques sostenibles en el reciclatge i es promou la protecció de l’entorn natural, tant cap a dins de l’organització com cap enfora, tenint en compte l’especial rellevància que tenen els mitjans de comunicació en la difusió mediàtica i el potencial sensibilitzador per a la ciutadania i la societat en general, en aquest cas en relació amb un hàbit tan saludable i sostenible com fer servir ampolles de vidre per beure aigua de l’aixeta.

Open Innovation: Programes

Ens acostem a start-ups, centres tecnològics i universitats per conèixer les tecnologies amb què treballen, cocrear amb ells i generar solucions que millorin la qualitat de vida a les ciutats.

DINAPSIS OPEN CHALLENGE
Programa d’innovació oberta que busca connectar emprenedors i start-ups amb els ecosistemes d’innovació vinculats als centres DINAPSIS, incloent-hi administracions públiques, associacions sectorials i empreses. ​

DISTRICTE DIGITAL
Programa de serveis d’innovació per identificar i atraure start-ups amb projectes tecnològics relacionats amb el canvi climàtic i afavorir una transferència eficaç a empreses i administracions.

EUROPEAN INNOVATION COUNCIL                            Agbar celebrarà “Dia Corporatiu” a Barcelona, en el qual es van presentar 19 empreses impulsades per l’àrea de pimes del European Innovation Council (EIC) de la Comissió Europea, i que compartiran la seva visió cap a una economia circular.