Àngel Simon: “La nostra voluntat és seguir aprofundint en els projectes socials amb els quals col·laborem i participar en més”

La Fundació Agbar ha dut a terme avui una trobada amb diverses entitats socials amb les quals col·labora per buscar sinergies, incentivar compromisos i intercanviar idees, i seguir reforçant les línies d’actuació amb els col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Àngel Simon, president executiu d’Agbar, ha destacat que “aquest espai de coworking ens ha permès conèixer les persones que duen a terme els projectes socials amb els quals col·labora la Fundació Agbar. Som una empresa que garantim el dret a l’aigua de les persones. Com a companyia, tenim un projecte global, que desenvolupem de manera col·lectiva, amb els nostres treballadors i els nostres grups de relació, amb valors d’equitat. Volem estar en una societat més integradora i inclusiva, i el nostre instrument per incidir-hi és la Fundació Agbar”.

El president executiu d’Agbar ha subratllat, en referència amb la tasca de la Fundació, que “en el nostre Patronat participen persones diverses amb mirada externa que ens ajuden a discernir els projectes més adequats per col·laborar, duts a terme per les entitats socials amb les quals col·laborem i que saben com fer-los exitosos. La nostra voluntat és seguir aprofundint en aquests projectes i participar en més”.

Eduard Pallejà, director de la Fundació Agbar, ha estat l’encarregat de presentar l’acte a l’Àgora Agbar, i ha volgut remarcar “el compromís de la Fundació amb les entitats socials que treballen al costat dels col·lectius en risc d’exclusió social”.

Entre els projectes amb els quals col·labora la Fundació, avui s’han presentat els de l’Ateneu Sant Roc, projecte d’inserció sociolaboral al barri de Sant Roc de Badalona; el d’Espigoladors, que treballa amb l’objectiu de reduir el malbaratament alimentari i de recursos i apoderar persones en situació vulnerable; la Fundació Mariano, programa de formació i inserció laboral de joves de Sant Boi de Llobregat; el projecte Bassa ESO de Saó Prat, que ajuda els joves a seguir estudiant, i COCEMFE Barcelona, que promou la supressió de barreres arquitectòniques al bany de la llar per a persones amb discapacitat.

La trobada d’avui tindrà continuïtat l’any vinent.