Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, facilitarle un acceso más rápido a los mismos y personalizarlos mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
Puede obtener más información en nuestra política de cookies

x


SOREA

AQUADOM, CUIDEM L’AIGUA

Sorea és una empresa del sector del medi ambient que gestiona tots els processos relacionats amb el cicle integral de l’aigua: la captació, la potabilització, el transport i la distribució per al consum ciutadà, així com els processos relacionats amb la gestió de les xarxes de clavegueram, la depuració de l’aigua residual i el retorn al medi natural.

Sorea opera a Catalunya i al nord de Castelló, directament o amb empreses filials, prestant servei a prop de 2.500.000 habitants. Sorea s’adapta a les necessitats dels municipis, ja sigui gestionant el servei integral de gestió del cicle urbà de l’aigua o mitjançant contractes parcials d’algunes fases del cicle, sempre basant-se en l’excel·lència del servei, en la innovació tecnològica constant, en la gestió adequada del coneixement i en l’ús sostenible de tots els recursos d’aigua disponibles.

A Sorea assegurem la gestió correcta de l’aigua des de la captació fins que arriba a tots els nostres clients. Vetllem pel correcte procés de l’aigua i el supervisem, des del seu estat natural fins als complexos usos socials als quals està destinada.

VEURE WEB